Wat doen we?

In tijden waar we mensen vragen op een gezonde manier langer te werken en hun loopbaan zelf in handen te nemen, is het een goed idee hen persoonlijke ondersteuning te bieden.

 

Met loopbaanbegeleiding krijg je een realistische kijk op je carrière. We gaan verschillende thema's behandelen zodat duidelijk wordt wie je bent, wat je wilt en wat je kan.

 

Voor de loopbaanbegeleiding werk ik samen met het erkend loopbaancenter Pygmalion. 

Loopbaancheque

Om in aanmerking te komen voor loopbaancheques moet je op het ogenblik van je aanvraag aan deze vijf voorwaarden voldoen:

  • Je woont in Vlaanderen of Brussel. 
  • Je werkt momenteel voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige.
  • Je werkte in de laatste twee jaar minimum een jaar als werknemer of zelfstandige.
  • Je volgde de voorbije zes jaar nog geen loopbaanbegeleiding.
  • Je bent bereid om loopbaanbegeleiding te volgen bij een erkend opleidingscentrum en om die loopbaanbegeleiding in het Nederlands te volgen. Een loopbaancentrum mag geen loopbaanbegeleiding met loopbaancheques aanbieden in een andere taal. 

Hoe gaan we te werk?

Aan de hand van individuele coachingsgesprekken neem je, samen met een professionele coach, je werksituatie onder de loep. 

 

We helpen je om tot een nieuw perspectief op jezelf en jouw situatie te komen.

 

Tijdens de begeleiding breng je je kwaliteiten, vaardigheden en drijfveren in kaart en zoek je naar een job die in overeenstemming is met jouw in kaart gebrachte zelfbeeld.

 

Je gaat m.a.w. op zoek naar de arbeidsrol die het beste aansluit bij je persoonlijkheid of je gaat na hoe je een balans kunt vinden tussen je persoonlijkheid en de job die je uitvoert.


Je kan mij eveneens vinden via onderstaande link.